شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان استهبان
برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در پایگاه سلامت شهر ایج
جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در پایگاه سلامت شهر ایج برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان و آموزش شهرستان استهبان، به مناسبت هفته سلامت، جشنواره غذای سالم با هدف طبخ غذای سالم و آشنایی با گروه های غذایی سالم و پرهیز از غذاهای آماده و فست فود و روی آوردن به استفاده از محصولات ارگانیک برگزار شد.
رزیتا ضیایی کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت که در این جشنواره حضور داشت، بیان کرد: رعایت برنامه غذایی متعادل و تغذیه سالم در کنترل دیابت و فشار خون تاثیر گزار است.
او افزود: جهت داشتن رژیم غذایی سالم از همه مواد موجود در هرم تغذیه باید مصرف شود، هیچ یک از طبقات هرم نباید حذف شود و از مواد موجود در پایین هرم تغذیه باید بیشتر مصرف کرد.
رواج تغذیه سالم در یک جامعه، سلامت جسم و در نتیجه روان را برای آن ها به ارمغان می آورد.
در پایان به رابطین سلامت جهت برگزاری و طبخ غذاهای جشنواره جوایزی به رسم یادبود اهداء شد.
نظر دهید