1399/4/4
بازدید شبانه از اماکن تهیه و تولید مواد غذایی استهبان
در راستای مدیریت مبارزه با کووید19، اماکن تهیه و تولید مواد غذایی استهبان از سوی کارشناسان سلامت محیط به صورت سرزده و شبانه بازدید شد.
در راستای مدیریت مبارزه با کووید19، اماکن تهیه و تولید مواد غذایی استهبان از سوی کارشناسان سلامت محیط به صورت سرزده و شبانه بازدید شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی استهبان، کارشناس مسوول سلامت محیط مرکز بهداشت این شهرستان گفت: در بازدیدها از سوی کارشناسان بهداشتی در راستای ارایه خدمات پیشگیری از کروناویروس و حفظ سلامتی شاغلان و مشتریان، رعایت موازین بهداشتی و اجرای دستورالعمل های کووید19 به متصدیان رستوران ها، اغذیه فروشی ها و فست فودها یادآوری می شود.
مهندس «ارسلان رستمی قرقانی» با اشاره به اوج گیری مجدد شیوع ویروس کرونا، تاکید کرد: رستوران ها، اغذیه فروشی ها، فست فودها و کافی شاپ ها باید تا اطلاع بعدی به صورت بیرون بر فعالیت داشته باشند و نسبت به جمع آوری میز و صندلی خود اقدام کنند.
نظر دهید