1399/2/13
ادامه ی بازرسی بر عملکرد اصناف در استهبان
در راستای پیشگیری از گسترش بیماری کووید19، بازدید مشترک از واحدهای صنفی فعال در شهرستان استهبان ادامه دارد.
در راستای پیشگیری از گسترش بیماری کووید19، بازدید مشترک از واحدهای صنفی فعال در شهرستان استهبان ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه ی بهداشت، درمان و آموزشی شهرستان استهبان، رئیس شبکه «دکتر محمد حسین فدائی» گفت: در این نظارت ها که به صورت مشترک توسط بازرسان اداره ی صمت و کارشناسان واحد مهندسی سلامت محیط شبکه انجام می شود، اجرای پروتکل های بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به صورت روزانه رصد می شود.
کارشناس مسوول واحد مهندسی سلامت محیط شبکه مهندس «ارسلان رستمی قرقانی» با تقدیر از همکاران واحد خود گفت: در برنامه ی نظارت از این مراکز، اجرای موازین بهداشتی برای این دسته از صنوف لازم است و با متخلفان برخورد قانونی انجام می شود. و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و رعایت نکردن مسایل بهداشتی از سوی واحدهای صنفی، با سامانه ی تلفنی 190 تماس بگیرند.
نظر دهید