1399/1/25
شرکت های انجیر پاک کنی و بسته بندی انجیر با استخدام کارشناس مهندسی بهداشت حرفه ای بازگشایی می شوند
با توجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و بر اساس تعامل واحدهای مهندسی بهداشت حرفه ای و غذا و داروی شبکه ی بهداشت، کارخانجات و شرکت های انجیر پاک کنی، بسته بندی انجیر و مواد غذایی می توانند دوباره فعالیت خود را شروع کنند.
با توجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و بر اساس تعامل واحدهای مهندسی بهداشت حرفه ای و غذا و داروی شبکه ی بهداشت، کارخانجات و شرکت های انجیر پاک کنی، بسته بندی انجیر و مواد غذایی می توانند دوباره فعالیت خود را شروع کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه ی بهداشت، درمان و آموزشی شهرستان استهبان، رئیس شبکه ی بهداشت و درمان گفت: مراجعه ی مکرّر کارفرمایان کارخانجات مواد غذایی به مرکز بهداشت باعث شد تصمیم جدّی در رابطه با این موضوع گرفته شود و با هماهنگی معاونت بهداشتی دانشگاه و پروتکل های موجود، جهت رفاه کارگران و کارفرمایان قدم مهمّی برداشته شود.
دکتر "فدائی" ضمن تأکید رعایت تک تک دستورالعمل های ارسالی از وزارتخانه خطاب به کارفرمایان گفت: در صورت رعایت نکردن حتی یک بند از پروتکل، به پلمپ شدن شرکت منجر می گردد. به کارگیری کارشناس مهندسی رشته ی بهداشت حرفه ای، انجام تب سنجی و غربالگری همه ی کارکنان محل کار، آموزش کارگران در زمینه ی رعایت موازین بهداشتی موجود، کنترل مهندسی و مدیریتی عوامل زیان آور محل کار، ارسال مستندات لازم از قبیل صورتجلسه ی کمیته ی حفاظت فنی و بهداشت کار و موارد مشکوک به بیماری کرونا و ارزیابی روزانه ی شاغلین در سامانه یsalamat.gov.ir ، نصب سیستم تهویه ی صنعتی، تهیه و استفاده از وسایل حفاظت فردی از قبیل ماسک مناسب-دستکش-لباس کار-کفش مخصوص، ایجاد فاصله ی حداقل 2 متری به صورت غیر متقابل (زیگزاگی)، نصب علائم هشدار دهنده از قبیل پوستر و پمفلت، بهسازی محل کار شامل کف-دیوارها-سقف-درهای ورودی،خروجی، ایجاد تاسیسات و تسهیلات بهداشتی مناسب از مهمترین این موارد است.
در ادامه کارشناسان مهندسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان "سلمانی زاده" و "زراعت کار" به تبیین آئین نامه ی کمیته ی حفاظت فنی و بهداشت کار و قوانین بهداشت کار پرداختند.
نظر دهید