• 1399/04/04
  • - تعداد بازدید: 131
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
1399/4/4

بازدید شبانه از اماکن تهیه و تولید مواد غذایی استهبان

در راستای مدیریت مبارزه با کووید19، اماکن تهیه و تولید مواد غذایی استهبان از سوی کارشناسان سلامت محیط به صورت سرزده و شبانه بازدید شد.

در راستای مدیریت مبارزه با کووید19، اماکن تهیه و تولید مواد غذایی استهبان از سوی کارشناسان سلامت محیط به صورت سرزده و شبانه بازدید شد. 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی استهبان، کارشناس مسوول سلامت محیط مرکز بهداشت این شهرستان گفت: در بازدیدها از سوی کارشناسان بهداشتی در راستای ارایه خدمات پیشگیری از کروناویروس و حفظ سلامتی شاغلان و مشتریان، رعایت موازین بهداشتی و اجرای دستورالعمل های کووید19 به متصدیان رستوران ها، اغذیه فروشی ها و فست فودها یادآوری می شود.

مهندس «ارسلان رستمی قرقانی» با اشاره به اوج گیری مجدد شیوع ویروس کرونا، تاکید کرد: رستوران ها، اغذیه فروشی ها، فست فودها و کافی شاپ ها باید تا اطلاع بعدی به صورت بیرون بر فعالیت داشته باشند و نسبت به جمع آوری میز و صندلی خود اقدام کنند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 25660
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید