مرکز بهداشت شهرستان استهبان
بازدید و نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت از محل طبخ و توزیع غذای مراسم اعتکاف سال1403
در مراسم معنوی اعتکاف که هرساله در ایام 13 و 14 و 15 رجب با اعمال پرفیض عبادت و روزه هر چه باشکوه تر برگزار می گردد، بازرسان بهداشت محیط بر نکات و موارد بهداشتی در برنامه سحر و افطار نظارت می کنند.
این نظارت ها شامل تاریخ تولید و انقضای مواد اولیه مصرفی ، بهداشتی بودن ظروف یکبار مصرف توزیع مواد غذایی، کنترل دمای یخچال و فریزر، نظافت و پالت گذاری در محل نگهداری و سردخانه گوشت قرمز و سفید و رعایت بهداشت فردی می باشد.
نظر دهید