• 1401/10/20
شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان استهبان

تشکیـل خانـه مشارکـت مـردم در سـلامـت، شهرسـتان استهـبان

خانـه مشارکـت مـردم در سـلامـت، شهرسـتان استهـبان تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان و آموزشی شهرستان استهبان، در راستای برنامه ششم توسعه و وظایف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و در ذیل شورای سلامت و امنیت غذایی، خانه مشارکت مردم در سلامت، شهرستان استهبان تشکیل شد. این برنامه با حضور معاون فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان، سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت، نماینده سازمان ها، ادارات، شوراها، کانون ها، هیات ها، انجمن ها و دیگر گروه های شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد. دکتر محمدحسین فدایی رئیس شبکه بهداشت و درمان استهبان در ابتدا ضمن تشکر از فرمانداری و حاظرین در جلسه به معرفی خانه مشارکت مردم در سلامت پرداختند و بیان داشتند مقوله بهداشت و دستیابی به سلامت پایدار مستلزم همکاری تمامی ارگان ها و سازمانها و نیز همیاری مردم می باشد، همه ما به عینه این همکاری و تلاش ستودنی را در زمان شیوع بیماری کرونا و مبارزه با کرونا ویروس دیدیم. ایشان همچنین به اهمیت تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت تاکید و بر توقف نکردن در خدمت رسانی به مردم و در دسترس بودن خدمات برای عموم مردم اشاره نمودند. سپس جناب آقای طالب پور معاون فرماندار بیان داشتند: امروزه موفقیت در بسیاری از موارد به دلیل حضور و مشارکت مردم می باشد لذا امر سلامت از این قاعده مستثنا نیست، ایشان در همین رابطه به حضور بسیجیان و گروه های جهادی در زمان اپیدمی کرونا و تلاش ها و اقداماتی که جهت مقابله با این بیماری انجام دادند اشاره کردند. وی همچنین عنوان کرد خانه مشارکت می‌تواند این بستر را فراهم نماید که خیرین بتوانند مشارکت بیشتری در حوزه بهداشت که از اولویت های مهم جامعه قلم داد می گردد داشته باشند، وی همچنین ضمن قدردانی از حضور تمامی اعضاء یادآور شد، هدف از تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت، بهره مندی اقشار آسیب پذیر در در امر بهداشت می باشد و این اهمیت تشکیل خانه مشارکت را می رساند. در ادامه علیرضا فقیهی سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت گفت: اگر بخواهیم به بهداشت و سلامت پایدار برسیم باید همه جامعه کمک کنند و در ادامه آن شاخص های بهداشت رشد نمایند. وی در خصوص تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت، اهداف، ارکان و وظایف اعضاء توضیحاتی ارائه دادند. سپس جناب آقای کشفی مسئول پیگیری این برنامه ضمن بیان توضیحات تکمیلی درباره تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت، اظهار داشتند بحث بهداشت را باید از خود شروع کنیم و به آحاد مردم گسترش دهیم چرا که ارتقای بهداشت می تواند بخش زیادی از بار درمان را کم نماید.
در پایان تعدادی از حاضرین به عنوان کاندید های ریاست خانه مشارکت مردم در سلامت معرفی و پس از رای گیری سرکار خانم هنردوست به عنوان رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت انتخاب شدند.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها