• 1402/11/17
حضور در رزمایش طرح سپاس و دیدار با خانواده معظم شهدا

به گزارش روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی شهرستان استهبان

به گزارش روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی شهرستان استهبان علیرضا فقیهی رییس مرکز بهداشت و مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان استهبان به همراه تعدادی از کارکنان شبکه بهداشت در رزمایش طرح سپاس که در مورخ ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان استهبان برگزار شد حضور پیدا کردند. این رزمایش به منظور گرامیداشت دلاورمردی های ایثارگران و تجلیل و تکریم شایسته از خانواده محترم شهدا و با هدف دیدار از 200 خانواده شهید و جانباز در یک روز و با رمز یا فاطمه الزهرا (س) آغاز شد.در این رزمایش اعضای بسیج جامعه پزشکی به همراه مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران و بیمه سلامت در منزل شهیدان محمد حسن و محمد حسین پناری با خانواده معظم این شهیدان دیدار کردند.علیرضا فقیهی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهیدان بزرگوار به بررسی مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی خانواده معظم این شهیدان بزرگوار و معرفی خدمات شبکه بهداشت در قالب برنامه پزشک خانواده پرداختند.گفتنی است در این دیدار وضعیت جسمی و حال عمومی مادر این دو شهید بزرگوار توسط سرکار خانم جواهری کارشناس واحد بیماریهای شبکه بهداشت مورد بررسی قرار گرفت و اقدامات و توصیه های لازم در این رابطه انجام شد.در پایان این دیدار از مادر بزرگوار شهیدان محمد حسن و محمد حسین پناری با اهدا هدیه یادبود تقدیر شد.

• گروه خبری :