• 1401/10/04
شبکه بهداشت و درمان و آموزشی شهرستان استهبان

برگزاری کمیته پیشگیری از خودکشی در شبکه بهداشت و درمان استهبان

کمیته پیشگیری از خودکشی در شبکه بهداشت و درمان استهبان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان استهبان، در ابتدای جلسه علیرضا فقیهی سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت در خصوص روند پیگیری و مراقبت اقدام کنندگان به خودکشی توضیحاتی ارائه دادند. در ادامه ابراهیم رضایی رئیس نظام پزشکی بر لزوم همکاری پزشک قانونی و شبکه بهداشت در ارسال آمار و همچنین لزوم ثبت دقیق علل خودکشی در پرونده بهداشتی برای اقدام کنندگان پرداختند. سپس رضا پرچمی رئیس شورای شهر در خصوص لزوم برنامه ریزی و اجرای برنامه های آموزشی صحیح و مستمر جهت تنویر افکار عمومی و باورهای غلط و نقش افراد جامعه در پیشگیری از خودکشی و متعاقب آن کاهش موارد اقدام به خودکشی مطالبی بیان داشتند. همچنین زهرا محمدی کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت مروری بر مقایسه آمار خودکشی در سال‌های گذشته و سال 1401 اشاره ای داشتند و همچنین به علل و عوامل مختلف خودکشی در شهرستان پرداختند.
 در پایان بحث و تبادل نظر درخصوص راهکارهای پیشگیری از خودکشی توسط اعضاء ارائه گردید.

• کد خبری : 72052