• 1402/07/08
شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان استهبان

برگزاری کمیته ارتقاء سلامت جوانان و مراقبت دانشجویان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان استهبان، با شروع سال تحصیلی جدید و آغاز مهرماه، نشست کمیته ارتقاء سلامت جوانان با حضور رئیس مرکز بهداشت و درمان، کارشناسان ستادی مرکز بهداشت و مسئولان محترم دانشگاه ها و دانشکده های شهرستان برگزار گردید.در این نشست علیرضا فقیهی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان استهبان در خصوص لزوم و اهمیت مراقبت دانشجویان و ارزیابی و غربالگری سلامت جسم و روان آنها پرداختند.

ایشان همچنین با اشاره به لزوم اهمیت آموزش در این گروه سنی به عنوان متولیان فرهنگ در خانواده ها، به نقش مهم دانشجویان در اشاعه بهداشت در جامعه اشاره کردند.در پایان این نشست کارشناسان ستادی شبکه بهداشت اهم برنامه های بهداشتی که لازم است در سال جاری اجرا شود را تبیین کردند و مقرر گردید 10 درصد دانشجویان به عنوان سفیران سلامت در راستای تحقق اهداف بهداشتی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان استهبان معرفی گردند.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها