• 1401/11/16

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در شبکه بهداشت و درمان استهبان

کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در شبکه بهداشت و درمان استهبان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان استهبان، کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با حضور سرکار خانم همتی مدرس و کارشناس ارشد مشاوره خانواده ویژه مدیران و مشاورین آموزش و پرورش، کارشناسان اداره بهزیستی و کارکنان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد. در ابتدا علیرضا فقیهی سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان، به نقش و اهمیت مشاوره در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه در جوانان و خانواده ها پرداختند و همچنین در خصوص تغذیه سالم و تأثر آن بر سلامت جسم و روان مطالبی را بیان نمودند. در ادامه سرکار خانم همتی درباره ی روابط صحیح والدین با فرزندان در خانواده و اهمیت فرزندپروری و تاثیر آن در کاهش ناهنجاری های اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده مطالبی را عنوان کرد. وی خاطر نشان کرد: ارتباط موثر مدیران و مشاورین با دانش آموزان می‌تواند موجب حل مسائل و مشکلات این قشر گردد و به دنبال آن کاهش آسیب های اجتماعی را در پی داشته باشد. سپس سرکار خانم محمدی کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت گفت: همکاری و برنامه ریزی ادارات آموزش و پرورش و بهزیستی با شبکه بهداشت و درمان می تواند موجب پیشبرد اهداف حوزه بهداشت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی شود. وی در ادامه به نقش مدیران و مشاورین جهت شناسایی و ارجاع دانش آموزان آسیب پذیر تاکید کرد.
در پایان سرکار خانم همتی به سوالات مطرح شده از سوی حاظرین در خصوص آسیب های اجتماعی پاسخ داد.