• 1401/10/04
شبکه بهداشت و درمان و آموزشی شهرستان استهبان

برگزاری چهارمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان استهبان

چهارمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان استهبان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان و آموزشی شهرستان استهبان، چهارمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی با موضوع کنترل بیماری سالک و اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری های منتقله از پشه آئدس با حضور فرماندار، رییس شبکه بهداشت و درمان و سایر اعضاء در فرمانداری برگزار شد. دراین نشست یوسف کارگر فرماندار شهرستان گفت: سلامت مردم از مهمترین مقوله های مورد توجه شورای بهداشت شهرستان و کارگروه سلامت و امنیت غذایی می باشد که با همکاری بین مردم و مسئولین مسائل و مشکلات بهداشتی شهرستان بایدبه حداقل رسیده و شاهد تغییرات اساسی در خصوص ارتقاء شاخص های بهداشتی در شهرستان باشیم. محمد حسین فدایی رئیس شبکه بهداشت و درمان استهبان،ضمن تشکر از فرماندار و اهمیت تشکیل جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی بر ضرورت همکاری بین بخشی بین ادارات شهرستان برای رفع مشکلات بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری های واگیر و در راستای آن ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد. علیرضا فقیهی سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص توصیه های بهداشتی و باورهای نادرست رایج درباره سلامتی پرداختند. در ادامه داریوش رنجبر کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر شبکه بهداشت و درمان استهبان گفت: افزایش موارد بیماری سالک در کانون های آلوده در شهرستان، تهدیدی جدی برای سلامت مردم می باشد. وی عنوان کرد بیماری سالک کشنده نیست اما بحران زاست. ایشان نیز در ادامه درباره مخازن بیماری سالک، کانون های آلوده، عوامل موثر در گسترش این بیماری و راه های کنترل این بیماری مطالبی را بیان نمودند. سپس در خصوص ظهور پشه آئدس در کشور و بیماری های منتقله از آن مثل: تب دنگی، زیکا، تب زرد و چیکنگونیا که می تواند باعث ناتوانی و عقب ماندگی ذهنی شود سخن گفت. وی افزود که در حال حاضر، بیش از نیمی از مردم جهان در معرض خطر گزش این پشه و ابتلا به بیماری های ناشی از آن هستند. این نوع پشه قدرت سازگاری زیادی با محیط دارند به طوری که در دمای زیر صفر و دمای بالای محیط و خشکی هوا مقاومند.
درپایان این نشست ضمن بررسی سامانه آبرسانی شهرستان، مصوبات پیشنهادی توسط حاظرین ارائه شد.

• کد خبری : 72049