• 1402/02/17

برگزاری نشست هماهنگی برنامه های هفته سلامت با حضور رابطین سلامت ادارات

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان استهبان، جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت با حضور سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت، کارشناسان بهداشت شبکه و رابطین سلامت ادارات برگزار شد. علیرضا فقیهی سرپرست معاونت بهداشت و مرکز بهداشت ضمن تبریک هفته سلامت گفت: در هفته سلامت هرسال به منظور حساس سازی همه دست اندرکاران و به چالش کشیدن موضوعات مهم وحساس سلامت عمومی عنوان و شعار خاصی انتخاب می شود و شعار امسال،"سلامت برای همه با پزشکی خانواده " انتخاب شده است. این هفته فرصتی را برای همه افراد در تمام جامعه فراهم می کند تا در فعالیت هایی که باعث ارتقاء سلامت می شود مشارکت کنند. و با این فرض انتظار می رود برنامه ریزی و انجام هماهنگی لازم در خصوص اجرای گرامیداشت این هفته در تمای ارگانها انجام و همه دست در دست هم نهیم با حرکت به سوی سلامت برای همه با پزشکی خانواده ضمن به حداقل رسانده هزینه های درمان بستر لازم سلامت عمومی را فراهم کنیم. در ادامه در خصوص نقش رابطین سلامت ادارات در اجرای برنامه‌های هفته سلامت و ارتقای سطح آگاهی کارکنان مطالبی عنوان شد.
در پایان رابطین سلامت، برنامه‌های پیشنهادی خود را جهت اجرای هر چه بهتر هفته سلامت ارائه کردند.