• 1402/02/17

برپایی ایستگاه تغذیه سالم در مدارس به مناسبت هفته سلامت

ایستگاه تغذیه سالم در مدارس به مناسبت هفته سلامت برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان و آموزش شهرستان استهبان، به مناسبت هفته سلامت، ایستگاه تغذیه سالم با هدف معرفی گروههای غذائی و  اصول تغذیه صحیح وهمچنین آشنائی دانش آموزان با انواع غذاهای سالم و ناسالم در مدرسه شاهد معراج، با همکاری دانش آموزان و مربی بهداشت مدرسه برپا شد. محمد حسین فدایی رئیس شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مسئولین بهداشت با همراهی رئیس آموزش و پرورش استهبان از این ایستگاه بازدید کردند. او یادآور شد: سلامت و تندرستی دانش آموزان بعنوان نسل آینده جامعه از اهمیت وجایگاه ویژه ای برخورداراست و ضرورت دارد تا در حال حاضر با توجه به تنوع انواع محصولات غذایی در بازار این گروه سنی با انواع غذاهای سالم آشنا شوند.
گفتنی است در کنار ایستگاه تغذیه سالم، طرح آموزشی تفکیک زباله ها با توجه به اهمیت حفظت از محیط زیست و با هدف حفظ سلامت انسان ها اجرا شد.