• 1401/09/12
شبکه بهداشت و درمان و آموزشی شهرستان استهبان

آیین گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در شبکه بهداشت و درمان استهبان برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت زینب(س) ، آیین گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران در شبکه بهداشت و درمان استهبان برگزار شد. در ابتدای برنامه حجت الاسلام والمسلمین حسینی نماینده ولی فقیه در سپاه استهبان، با تشکر از خدمات پرستاران و گرامیداشت این روز و پرستار حماسه کربلا را به جامعه پرستاری تبریک گفتند. ایشان همچنین اشاره داشتند، پرستاران خدوم همواره در خط مقدم تأمین آرامش و سلامت جامعه بوده‌اند،تا سلامت را برای همنوعان و هموطنان خود به ارمغان آورند. بدون شک؛ زبان از وصف تلاش‌های مخلصانه پرستاران عزیز قاصر است و هیچ پاداشی جز شفاعت حضرت زینب(س) جایگزین از جان گذشتگی و رشادت‌های این قشر زحمت کش؛ نخواهد شد. سپس محمدحسین فدایی رئیس شبکه بهداشت و درمان استهبان، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار و گرامیداشت یاد و خاطرات شهدای مدافع سلامت از خدمات ارزشمند و فداکاری های پرستاران، پزشکان و تمامی پرسنل بهداشت و درمان شهرستان که در ایام همه گیری کرونا در خط مقدم و به عنوان جهادگران عرصه سلامت، جانفشانی نمودند و شبانه روز برای حفظ جان شهروندان تلاش می کنند تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه مولودی خوانی توسط برادر محمد حسین شفیعی انجام شد.
پایان بخش مراسم، به پاس قدردانی، با اهداء هدایایی از پرستاران مراکز خدمات جامع سلامت ایج، رونیز و خیر تجلیل شد.